Exploration-Family Anniversary: Story Of Sorcerer’s Stone’

Oleh: Ainaa’ Mardhiyah Binti Hassin

Majlis Exploration-Family Anniversary: Story Of Sorcerer’s Stone’ yang dianjurkan oleh  Kelab Explorasi Universiti Malaysia Kelantan pada 19 Mac 2018 di Dewan Serbaguna Universiti Malaysia Kelantan Kampus Jeli telah dihadiri oleh kesemua warga program Geosains (SEG) berserta tetamu jemputan kehormat. Setelah itu, nyayian lagu SEG dimainkan dan diikuti dengan lafaz ikrar SEG yang diketuai oleh pengerusi kelab explorasi. Seterusnya, majlis diteruskan dengan ucapan daripada penasihat kelab.Majlis diserikan lagi dengan perlantikan ahli baru ’Special Squad Of Geoscience’. Beberapa aktiviti permainan telah dijalankan untuk memeriahkan lagi majlis pada malam itu.

Selain daripada itu, majlis memotong kek  turut diadakan sebagai acara kemuncak sambutan Ulangtahun Kelab Explorasi kali ke-9. Sebagai meraikan kecemerlangan ahli kelab, penyampaian hadiah kepada ahli yang cemerlang dalam semua aspek turut diadakan.

2

3

 

Bagi memeriahkan suasana majlis, pertandingan pakaian yang menepati tema pada malam tersebut turut diadakan. Seusai majlis anugerah ’#geoanniversary’, para berserta bersama-sama mengabadikan nostalgia pada malam itu dengan sesi fotografi.

1

QR CODE

Buletin FSB

2017
 Jan June 2017 v4 BM Aug2017 2 

Edisi Jan -Jun

   JUL DIS 2017 BM Opie V2 recovered

Edisi Jul - Dis

2018

jan jun2018

Edisi Jan - Jul

 

 2018

Edisi Ogos - Dis

     
     

Buku Laporan Tahunan

2017
 
BUKU LAPORAN TAHUNAN FSB 2017
 

  

{/tabs}

 

Log Masuk

Sertai Kami Di Facebook