Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/fsbumkedu/public_html/templates/zo2_hallo/index.php on line 13
Bengkel Manual Prosedur Kerja (MPK) Siri II
           *****    HEBAHAN   *****

JADUAL KULIAH SEMESTER SEPTEMBER SESI 2018/2019 UNTUK SEMAKAN PELAJAR

Bengkel Manual Prosedur Kerja (MPK) Siri II

taklimatolehPengerusiBengkel Manual Prosedur Kerja Siri Kedua ini adalah kesinambungan daripada Bengkel Manual Prosedur Kerja siri Pertama yang telah dijalankan oleh pihak fakulti pada awal tahun 2015. Oleh yang demikian, bengkel ini amat baik dan perlu dijalankan oleh fakulti dalam memastikan sebarang kerja pengoperasian berjalan dengan lancar dan berhemah di samping mengeratkan hubungan silaturrahim antara staf. Bengkel ini telah diadakan pada 2 & 3 Oktober 2015 di Sutera Inn, Kota Bharu.

Penyediaan

Penyediaan proses kerja dan carta alir mengikut kumpulan

Peserta bengkel dari staf akademik turut membantu dalam menyediakan proses kerja P&P