Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/fsbumkedu/public_html/templates/zo2_hallo/index.php on line 13
Bengkel Perancangan Halatuju FSB 2015
           *****    HEBAHAN   *****

JADUAL KULIAH SEMESTER SEPTEMBER SESI 2018/2019 UNTUK SEMAKAN PELAJAR

Bengkel Perancangan Halatuju FSB 2015

pesertabengkelBengkel perancangan halatuju 2015 ini telah dijalankan pada 20 - 22 Oktober 2015 bertempat di Tok Aman Bali, Beach Resort.Penglibatan daripada barisan kepimpinan fakulti yang menerajui jawatan dan juga setiap jawatankuasa-jawatankuasa di fakulti.Menjadi tradisi tahunan pihak fakulti dalam melaksanakan perancangan dengan merencana program-program akademik berkualiti, bersahsiah dan berdaya saing. Memberi penekanan kepada penerapan nilai keusahawanan dengan memurnikan perancangan halatuju fakulti sebelum ini dengan penambahbaikkan yang sewajarnya juga bakal merealisasikan harapan dan target pihak Universiti dalam meningkatkan lagi status pengajian dan penyelidikan universiti.Oleh yang demikian, bengkel ini menjadi titik permulaan kepada pihak FSB dalam membangunkan modal insan pelajar melalui program-program serta aktiviti yang bakal dirancang dan dilaksanakan pada tahun 2016 dan tahun-tahun berikutnya.

perbentangan

Sesi pembentangan mengikut Jabatan

laporanketuapanel

Sesi pembentangan laporan penilaian kendiri oleh ketua panel penilai