Exploration-Family Anniversary: Story Of Sorcerer’s Stone’

Oleh: Ainaa’ Mardhiyah Binti Hassin

Majlis Exploration-Family Anniversary: Story Of Sorcerer’s Stone’ yang dianjurkan oleh  Kelab Explorasi Universiti Malaysia Kelantan pada 19 Mac 2018 di Dewan Serbaguna Universiti Malaysia Kelantan Kampus Jeli telah dihadiri oleh kesemua warga program Geosains (SEG) berserta tetamu jemputan kehormat. Setelah itu, nyayian lagu SEG dimainkan dan diikuti dengan lafaz ikrar SEG yang diketuai oleh pengerusi kelab explorasi. Seterusnya, majlis diteruskan dengan ucapan daripada penasihat kelab.Majlis diserikan lagi dengan perlantikan ahli baru ’Special Squad Of Geoscience’. Beberapa aktiviti permainan telah dijalankan untuk memeriahkan lagi majlis pada malam itu.

Selain daripada itu, majlis memotong kek  turut diadakan sebagai acara kemuncak sambutan Ulangtahun Kelab Explorasi kali ke-9. Sebagai meraikan kecemerlangan ahli kelab, penyampaian hadiah kepada ahli yang cemerlang dalam semua aspek turut diadakan.

2

3

 

Bagi memeriahkan suasana majlis, pertandingan pakaian yang menepati tema pada malam tersebut turut diadakan. Seusai majlis anugerah ’#geoanniversary’, para berserta bersama-sama mengabadikan nostalgia pada malam itu dengan sesi fotografi.

1

Bulletin

JUL DIS 2017 BM Opie V2 recovered Edition July - December 2017

Jan June 2017 v4 BM Aug2017 2 Edition January - June 2017

 

OUR SERVICE IN FACEBOOK

Log in