Sidang Kemuncak GoGreen ke-7: Membongkar Konsep Teknologi Hijau untuk mencapai Pelepasan Sifar (Manila | Filipina)

Kami dengan ini mengumumkan bahawa Fakulti Sains Bumi, Universiti Malaysia Kelantan adalah penganjur bersama Sidang Kemuncak GoGreen ke-7 (Manila | Filipina).

Sidang Kemuncak GoGreen ke-7 dianjurkan oleh BioLEAGUES dan International Society of Environmental Relationship and Sustainability (ISERS) yang dijadualkan diadakan pada 14 - 15 Oktober 2021 di Manila, Filipina. Kami mengajak semua ahli alam sekitar, pejuang bumi hijau, peminat alam, ahli meteorologi, profesor, saintis Iklim dan semua peserta lain untuk menyertai GoGreen ke-7 untuk belajar dari pakar dalam komuniti mereka dan bersenjata dengan alat dan strategi untuk membuat perbezaan di organisasi mereka .

Maklumat lebih lanjut mengenai sidang kemuncak sila layari: https://gogreen.bioleagues.com/
Maklumat brosur & acara juga boleh diambil dari: MUAT TURUN BROSUR PROGRAM

Ts. Dr. Mohamad Faiz Mohd Amin – Conference Co-Chair